Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

1.4.2020 | 11.57

Henrik Mansén tärinänvaimennustiimiin

Christian Berner vahvisti tärinänvaimennustiimiänsä, teknisessä myynnissä aloitti 2.3.2020. alkaen insinööri Henrik Mansén.

Henrikillä on vankka kokemus teollisuuden parissa. Pitkään uraan mahtuu teollisuustuotteiden tukkukauppaa Onnisella kuin myös myynti-insinöörinä ilmanpuhdistuksen parissa myyden sekä laitteita että kokonaisia ilmanpuhdistusjärjestelmiä teollisuudelle. Terästukkukauppa on myös Henrikille tuttua.

-Ratkaisukeskeinen ja konsultoiva asiakaspalvelu on minulle tärkeä asia. On mielenkiintoista päästä mukaan tärinänvaimennusmaailmaan palvelemaan asiakkaitamme ja etsimään ratkaisuja äänen ja runkomelun vaimentamiseen. On todella kiinnostavaa, kuinka paljon meidän ympäristöömme voidaan vaikuttaa huomioimalla tärinän ja runkomelun eristäminen jo suunnitteluvaiheessa, kertoo Henrik.

Henrikin rakas harrastus on musiikki ja hän laulaa sekä kuorossa että kvartetissa. Vapaa-aikana Henrik rentoutuu mökillä – mikä sen mukavampaa, kun saunoa, uida ja kalastella suomalaisessa mökkimaisemassa.

Tervetuloa tiimiin Henrik!

 

Henrik Mansén

Tekninen myynti, Tärinäneristys

Puh: +358 408 21 35 88

henrik.mansen@christianberner.com

Jaa tämä sivu