Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

13.2.2020 | 11.59

Kätevä tyhjiökuljetin, joka säätää itse itsensä!

piFLOW®p SMART on itseoptimoiva tyhjiökuljetin, joka suunnattu pääasiassa aloille, joilla käsitellään useita erilaisia materiaaleja. piFLOW®p SMART hyödyntää koneoppimista prosessin automaattiseen säätämiseen – eli tavallaan säätää itse itsensä.

Kuljetin siis pystyy konfiguroimaan itsensä ja säätämään asetuksiaan nopeasti esimerkiksi lämpötilan ja ilmankosteuden ja käytettävän materiaalin mukaan. Laitteen suorituskyky on jopa parempi kuin kokeneen käyttäjän ohjauksessa.

Helppo asentaa, helppo käyttää

Selkeän kosketusnäytön avulla ohjattavan piFLOW®p SMART -kuljettimen käytön oppii nopeasti. Vaivattomasti asennettavan kuljettimen huoltotarve on vähäinen, sillä laitteessa on vakiona esimerkiksi tukkeutumisen esto ja anturien puhdistus paineilmalla. Suodatin ja tiivisteet ovat antistaattisia ja automaattinen suodattimen puhdistus jopa viiden syklin välein.

Tehoa tuotantoon

piFLOW®p SMARTin avulla säästät myös aikaa, kun vaihdat materiaalista toiseen. Materiaalinvaihto tyhjiökuljettimessa kestää normaalin tunnin sijasta vain 10 minuuttia! Pumpussa käytetään COAX®-teknologiaa, joka on kaikkein energiatehokkain tapa tyhjiön muodostamiseen. piFLOW®p SMARTin avulla saat kustannussäästöä ja se on myös energiaa säästävänä ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Ota yhteyttä asiantuntijaan, autamme sinua mielellämme.

Sami Rosenström

Tuotepäällikkö, Jauhe- ja kuivaustekniikka, Pakkaus- ja annostelulaitteet

+358 50 563 5447

Sami.Rosenstrom@christianberner.com

 

Tutustu tuotteeseen ja katso video >>

Jaa tämä sivu