Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

9.12.2020 | 11.03

Asiantuntemus, kokemus ja hyvät tuotteet – avain menestyvään valmistusprosessiin löytyy Christian Berneriltä

Christian Bernerin asiantuntija Ismo Teerioja on pumppujen erikoismies, jonka osaaminen ja kokemus teollisuuden saralla on timanttia.

​Christian Bernerillä on pitkä historia pumppujen toimittajana. Vuonna 1986 astui konsernin) remmiin Ismo Teerioja ja vuonna 1993 Ismon vastuualueeksi muodostui peristalttisten letkupumppujen myynti. Paljon on vettä virrannut Vantaanjoessa ja maailma on muuttunut Ismon myyntiuran aikana, mutta letkupumppujen tarve on kasvanut ja Ismon kokemus ja asiantuntemus siinä ohessa.

- Alkuaikoina tärkeä työkalu oli puhelinluettelo. Myyntireissuilla kierrettiin pitkin Suomea tapaamassa eri teollisuuden alojen toimijoita puhelinluettelon antamien tietojen avulla. Osaaminen ja näkemys kasvoi puolin sekä toisin ja useat asiakassuhteet kasvoivat kumppanuudeksi, jossa yhdessä kehitetään asiakkaan liiketoimintaa. Vaikka myyntityön luonne on muuttunut maailman muuttuessa, ei asiakaslähtöinen ajattelutapa ole kadonnut minnekään, toteaa Ismo.

Asiantuntija on ongelmanratkaisija ja partneri

Parhaimmillaan yhteistyö toimii, kun asiantuntija tuo oman osaamisensa osaksi asiakkaan omaa osaamista ja yhteistyössä kehitetään asiakkaan liiketoimintaa entistä kannattavammaksi.

On tuotteita, joissa asiakkaalla yhtäkkisen kysynnän kasvaessa ilmaantuu ongelma esimerkiksi tuotannon kanssa. Vaikka painitaan positiivisen ongelman kanssa, on prosessien muutos useasti yritykselle iso askel – miten voidaan vastata kasvaneeseen kysyntään ja miten tehostetaan prosessia, kun valmistamiselta vaaditaankin enemmän?

- Urani aikana olen ollut useasti mukana miettimässä asiakkaan valmistusprosessia yhteistyössä asiakkaan kanssa. Laaja näkemys letkupumppujen toimivuudesta sekä käytännön tuoma kokemus nousee etenkin näissä tilanteissa tärkeäksi ja pyritään etsimään asiakkaalle ratkaisu, joka palvelee parhaiten asiakasyrityksen liiketoimintaa. Esimerkkinä voi mainita, kun saunatuoksujen kysyntä kasvoi roimasti, niin ongelmaksi nousi tuotteiden tehokas annostelu, jotta kasvavaan kysyntään voitiin vastata ja loppu onkin historiaa, kertoo Ismo.

Myös erilaiset määräykset ja nykyiset valmistusprosessit vaativat letkupumpuilta yhä enemmän ominaisuuksia, jotka ovat helppo todentaa. Puhtaus, hygieenisyys, allergeenisyys ovat vaatimuksia, joihin on pystyttävä vastaamaan oikealla pumppuratkaisulla. Hygieeninen letkupumppu on turvallinen elintarvike-, kosmetiikka- sekä luonnontuotteissa ja pumpun letkun vaihdolla voidaan todentaa, ettei esimerkiksi allergisoivaa ainetta jää mukaan, kun tuote vaihtuu.

 

Tunnetut päämiehet ja ensiluokkaiset tuotteet

Letkupumppujen ja letkujen osalta löytyy maailmanlaajuisesti useita valmistajia. Valitseminen on yritykselle usein vaikeaa – onhan kyse investoinnista, jonka pitäisi soveltua täydellisesti omaan toimintaan, olla kestävä ja helppokäyttöinen.

- Asiakkaan toimialasta riippuen, vaaditaan pumpuilta erilaisia ominaisuuksia. Esimerkiksi edustamamme Verderflexin peristalttiset letkupumput ovat erinomainen ratkaisu nesteiden pumppaamiseen ja kemikaalien annosteluun. Valikoima ulottuu pienemmistä alkuperäisen laitevalmistajan pumpuista maailman suurimpiin letkupumppuihin, joita käytetään erittäin vaativissa teollisuuden käyttökohteissa. Verderin peristalttisilla letkupumpuilla voidaan pumpata hankaavia, hyvin syövyttäviä, viskoosisia, hyvin tiheitä ja leikkuuherkkiä tuotteita, kertoo Ismo Teerioja.

Verder valmistaa myös erilaisia vakioletkuja, jotka sopivat myös muidenkin pumppuvalmistajien pumppuihin ja monenlaisiin käyttökohteisiin.  Verder-letkujen suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu erityisesti väsymisenkeston maksimoiminen, joten letkun käyttöikä on erittäin pitkä.

Kun tarvitset asiantuntevaa palvelua ja parhaan pumppuratkaisun, ole yhteydessä

 

Ismo Teerioja

Tuotepäällikkö, Pumput, Huolto- ja kunnossapito

+358 400 302 585

ismo.teerioja@christianberner.com

 

Jaa tämä sivu