Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

6.9.2021 | 9.29

Christian Berner Oy osti Euroflow Oy:n liiketoiminnan

Euroflow Oy on Siuntiossa sijaitseva vuonna 1997 perustettu yritys, joka toimii korkealaatuisien ruoka-, juoma-, lääke-, tuoksu- ja kosmetiikkateollisuuden tarvikkeiden maahantuojana. Liiketoiminta siirtyi Christian Bernerille 1.9.2021.

- Euroflow Oy:n tuoterepertuaari täydentää Christian Bernerin tarjontaa loistavasti. Myös yrityksen arvot ja toimintatapa ovat arvojemme mukaiset, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Olemme yhteydessä päämiehiin ja asiakkaisiin lähiaikoina, kertoo Christian Bernerin toimitusjohtaja Henrik Westerholm.

Perheomisteinen Euroflow Oy on perustettu 1997 ranskalaisen Joao Esteveksen toimesta. Joao Esteveksen elämäntyö tarvitsi arvoisensa jatkajan yrittäjän menehtyessä äkilliseen sairauteen. Yrittäjän pojan, Johan Grotellin toiveena oli, että hänen isänsä liiketoiminta saa parhaan mahdollisen jatkajan, joka pystyy toteuttamaan Euroflowin toimintaa isänsä jalanjäljissä säilyttäen hyvät suhteet sekä päämiehiin että asiakkaisiin.

- Euroflow Oy:llä ja Christian Bernerillä on paljon samoja asiakkuuksia ja Euroflow’n toiminta sopi hyvin heidän liiketoimintaansa. Suhteet päämiehiimme ovat aina olleet ensiluokkaiset ja suurin osa edustuksista ovat olleet mukana yrityksen perustamisesta saakka. Olen täysin vakuuttunut siitä, että isäni liiketoiminta on päässyt hyviin käsiin. Jatkossa edustamiamme ratkaisuja saadaan Christian Berner Oy:n kautta, kertoo yrityksen perustajan poika Johan Grotell.

 

Lisätietoja antaa:

Henrik Westerholm

 

toimitusjohtaja

Christian Berner Oy

Mobile: +358 405 50 47 66

Henrik.Westerholm@christianberner.com

 

 

Jaa tämä sivu