Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

18.2.2021 | 8.20

GAW Technologiesin edustus Christian Bernerille

Vuonna 1951 perustettu GAW Technologies on erityisesti keskittynyt paperi- ja metsäteollisuuden menetelmiin ja ratkaisuihin, kuten pigmenttien, päällystysvärien ja – materiaalien, tärkkelyksen ja kemikaalien valmistuslaitteistojen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Toinen erityinen toiminta-alue ovat prosessi- ja jätevesien puhdistamiseen ja kierrättämiseen liittyvät ”avaimet käteen” -ratkaisujen suunnittelu ja valmistaminen puunjalostusteollisuudessa, mutta myös muille segmenteille.

GAW Technologiesin tuotevalikoima pitää sisällään laitosten rakennukseen, tuotantoon ja huoltoon liittyvät palvelut.  Yritys palvelee viittä erityistä segmenttiä lähes kaikkialla maailmassa: paperi, kemikaalit, automaatio, komposiitit sekä veden ja jäteveden käsittely.

Päällystys

Merkittävä osa maailman päällystetyn paperin sekä kartongin valmistuksesta käyttää GAW Technologiesin laitteistoja. Teknologia on suunniteltu keskittyen energiatehokkuuteen, jatkuvaan ja todistettavaan laatuun, skaalautuvuuteen, tuotteen laadun huomioimiseen sekä optimaaliseen järjestelmien kytkettävyyteen asiakkaan prosessin kanssa.

Vedenkäsittely

GAW Technologies tarjoaa erittäin tehokkaat vedenkäsittelyjärjestelmät lähes kaikille massa- tai paperitehtaille kaikki yhdeltä toimijalta ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Tarjotessaan optimoidut puhtaan veden käsittely- sekä jäteveden kierrätysratkaisut GAW Technologies takaa luotettavan veden saannin ja auttaa vähentämään toimipaikan vesijalanjälkeä. GAW Technologies on asiantuntija ultrapuhtaan kattilan tai muuhun käyttöön tarvittavan veden valmistuslaitteistojen toimittaja. Kiteytettynä voidaan sanoa, että yritys tarjoaa ja tuottaa ratkaisuja, joilla arvokkaita raaka-aineita saadaan talteen ja pystytään hallitsemaan veden käyttöä.

GAW Technologiesin vedenkäsittelyratkaisut perustuvat tehokkaisiin ja luotettaviin kalvosuodatusmenetelmiin (membraaniteknologia), joilla saavutetaan vähän kemikaaleja sekä energiaa kuluttavat toiminnot alentaen merkittävästi prosessin kokonaiskustannuksia.

Jos haluat kuulla lisää GAW Technolocigsin tarjoamista ratkaisuista, ole yhteydessä!

Tero Aura

Tuotepäällikkö, Suodattimet

+358 40 565 3070

tero.aura(a)christianberner.com

 

Jaa tämä sivu