Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

17.2.2021 | 9.09

Huolto on myös huolenpitoa – osaava huoltokumppani tuo lisäarvoa kaikille teollisuudenaloille

Christian Berner Oy myös huoltaa toimittamansa laitteet ja auttaa asiakkaitaan huoltoon liittyvissä asioissa, kuten varaosissa sekä ylläpitotarkistuksissa. Christian Bernerin huoltokumppanina toimii HDT Service, joka tarjoaa asennus-, huolto- ja korjauspalveluita.

- Huolto on meillä ulkoistettu ammattilaisille, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. HDT Servicen ammattilaisista löytyy sopiva henkilö jokaiseen huoltotarpeeseen tai asennukseen. Käytössämme on aina alan huippuosaaminen ja toiminta on luotettavaa ja ketterää – HDT Service on kumppani, jonka laaja-alainen tietotaito, hyvä työmoraali ja kapasiteetti takaavat Christian Bernerin asiakkaille parhaan palvelun, toteaa Christian Bernerin toimitusjohtaja Henrik Westerholm.

Huoltosopimuksesta vikapäivystykseen, kuukausitarkistuksista varaosiin

Christian Bernerin ja HDT Servicen kanssa huollot voidaan sopia tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. On mahdollista tehdä huoltosopimus, joka kattaa laajimmillaan kokonaishuollon tai oman huolto- tai kunnossapitoyksikön tukitoiminnan tai jopa yksittäisen laitteen huollon. Myös erilaiset vikakeikat, kuukausitarkistukset sekä järjestelmien ylläpidot voidaan sopia huoltosopimuksessa – samoin myös varaosien saatavuus.

Laitteiden tehokas käyttö edellyttää niiden oikeaoppista käyttöä ja toiminnan tuntemusta. Laitteiden säännöllinen kunnon seuranta ja huolto auttavat pitämään laitteet toimivina ja tuotannon tehokkaana. Asiakkaanamme saat aina partnerimallin, joka soveltuu juuri sinun yritykseesi.

- Huoltokumppanuus tarkoittaa myös sitä, että tuotteen elinkaareen sisältyy myös tapahtumien rekisteröinti. Jokainen huoltotoimenpide kirjataan ja laitteen historian voi helposti tarkistaa rekisteristämme. Huolehdimme asiakkaamme koneista ja laitteista kuin omistamme ja sopimuksen sisältö voidaan räätälöidä aina asiakkaan toiveiden mukaan. Säännöllinen huolto ja rekisteröinti auttaa myös laitteen takuuseen liittyvissä asioissa, kertoo HDT Servicen omistaja, toimitusjohtaja Harri Kallioniemi.

Huoltosopimus auttaa myös yrityksen investointien suunnittelussa sekä ennakoimaan tulevaa uusien laitteiden hankinta-ajankohtaa. Paraskaan laite ei kestä ikuisesti ja asiantunteva kumppani sekä kattavat huoltoraportit auttavat ennakoimaan tulevaa. Yksi huoltosopimuksen eduista on, että huoltokumppani huolehtii, että tieto laitteen elinkaaren loppumetreistä menee asiakasyritykselle hyvissä ajoin. Tärkeät investointipäätökset voidaan tehdä ennakkoon eikä uuden laitteen investointi tule yllätyksenä.

Asennukset avaimet käteen -periaatteella yhdestä osoitteesta

Huollon lisäksi HDT Service tekee myös asennuksia.  Olipa teollisuudenala mikä tahansa, niin ammattilaisia löytyy eri työvaiheisiin samasta yrityksestä. Myös projektien johtaminen toimii kätevästi, kun käytössäsi on yksi yritys, joka huolehtii asennustyöstä aina pienemmästä yksityiskohdasta suurempaan kokonaisuuteen.

- Teknisten laitteiden asennuksissa tarvitaan erikoisosaamista aina sähköasennuksista automaatiotekniikkaan ja kaikkea siltä välitä. Christian Bernerin edustamien teknisten laitteiden asennuksessa on aina mukana huipputiimi, joka huolehtii kokonaisuudesta ja asennuksen eri osa-alueista. Jo tämä tuo kustannussäästöä asiakkaalle, koska työtä ei tarvitse tilata monesta eri osoitteesta eikä rajapinta jää epäselväksi. Samalla huolehditaan myös, että laitevalmistajan antamat suositukset toteutuvat toivotulla tavalla ja laite pelaa, kuten pitääkin. Me Christian Bernerillä vaalimme kestävää kehitystä sekä ympäristöystävällisiä arvoja, joiden hyödyt siirtyvät suoraan asiakkaillemme energiantehokkuutena sekä kustannussäästönä. Kustannussäästöä tuo myös asennuksen ja huollon keskittäminen yhdelle toimijalle, joka tuntee sekä laitteet että asennus- ja huoltohistorian, kertoo tuotepäällikkö Tatu Lastikka Christian Berneriltä.

 

Huoltoon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Christian Bernerin asiantuntijoihin:

Henrik Westerholm

Toimitusjohtaja, Kompressorit, Tekniset muovit, Törmäyssuojat

+358 40 550 4766

henrik.westerholm(a)christianberner.com

 

Tatu Lastikka

Tuotepäällikkö, Instrumentit, pumput ja huolto

+358 40 7617 838

tatu.lastikka(a)christianberner.com

Linkki huoltosivuille >>

Katso huoltovideo täältä >>

Jaa tämä sivu