Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

19.1.2021 | 9.13

Pakkauskoneiden valikoima laajenee! Viking Mašekin koneet Christian Berneriltä

Viking Mašek on maailman suurimpia pakkauskoneiden valmistajia, jonka konevalikoimasta löytyy ratkaisut tuotteiden pakkaukseen aina pussituksesta kartonointiin. Olipa kyseessä yksittäinen kone tai räätälöity kokonaisratkaisu, löydämme sinulle Viking Masekin valikoimista juuri sopivan ratkaisun.

Onko tarvetta pientuottajan edulliselle pussituskoneelle vai järeämpi linjasto suurteollisuuteen?

Pussituskoneista löytyy laaja valikoima erikokoisiin tuotantolaitoksiin, kuten pakkauskoneita taloudellisista malleista nopeisiin VFFS-erikoiskoneisiin. Käytettävissä on monia erilaisia pussi- ja leikkaustyylejä, helposti avattavia pusseja, uudelleensuljettavia pusseja ja repäisypusseja jne.

Sachet ja Stickpack -pakkauksille löytyy monilinjaisista pussituskoneita ja käytettävissä on jopa 20 linjaa. Voit siis näiden pienten pakkauksien osalta tehostaa tuotannon pakkausvaihetta parhaimmillaan monikymmenkertaisesti.

Täysin automatisoidut kartonointiratkaisut alan johtavalta valmistajalta

Viking Mašek on erityisesti tunnettu korkealaatuisista ja tehokkaista kartonointikoneistaan. Yritys on alan johtavia päältä ja päädystä täytettävien kartonointikoneiden toimittajia. Valikoimasta löytyvät jatkuva- ja jaksottaistoimiset päädystä täyttävät kartonointikoneet, laatikonpystyttäjät, laatikoiden sulkemiskoneet, laatikkopakkauskoneet ja wrap-around-kartonointikoneet.

Tutustu Viking Masekin koneisiin täältä  >> 

Christian Berner on pakkausalan asiantuntija

Christian Bernerillä on pitkä historia pakkausalan teknisenä kumppanina. Asiantuntijoiltamme löytyy kokemusta, ammattitaitoa sekä tekniset laitteet pakkausalan ongelmien ratkaisuun aina annospusseista suuriin tuotantolinjoihin avaimet käteen -periaatteella.

Palveluksessasi on pakkausalan ammattilaiset – ole yhteydessä, niin kartoitamme parhaat ratkaisut juuri sinun yrityksellesi.

 

Sami Rosenström

Tuotepäällikkö, Jauhe- ja kuivaustekniikka, Pakkaus- ja annostelulaitteet

+358 50 563 5447

sami.rosenstrom@christianberner.com

 

Dick Björklund

Liiketoimintajohtaja, Höyry & kaasutekniikka, Nesteprosessit

+358 400 558 877

dick.bjorklund@christianberner.com

 

Tero Aura

Tuotepäällikkö, Suodattimet

+358 40 565 3070

tero.aura@christianberner.com

 

Henrik Westerholm

Toimitusjohtaja, Kompressorit, Tekniset muovit, Törmäyssuojat

+358 40 550 4766

henrik.westerholm@christianberner.com

Jaa tämä sivu