Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

16.8.2022 | 11.44

Christian Bernerin tiimi Achema -messuilla Frankfurtissa 23.-25.8.2022

Achemassa on valmistajia ja palveluntarjoajia yli 50 maasta esittelemässä tuotteitaan kemian-, lääke- ja biotekniikan tutkimukseen ja valmistukseen sekä energia- ja ympäristöpalveluihin.

Messuille osallistuu Christian Bernerin tiimin lisäksi useita edustamiamme päämiehiä. Mukana messuilla muun muassa:

GAW Technologies GmbH

GAW Technologies on erityisesti keskittynyt paperi- ja metsäteollisuuden menetelmiin ja ratkaisuihin, kuten pigmenttien, päällystysvärien ja – materiaalien, tärkkelyksen ja kemikaalien valmistuslaitteistojen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Toinen erityinen toiminta-alue ovat prosessi- ja jätevesien puhdistamiseen ja kierrättämiseen liittyvät ”avaimet käteen” -ratkaisujen suunnittelu ja valmistaminen puunjalostusteollisuudessa, mutta myös muille segmenteille.

Körting Hannover AG

Tyhjötekniikan tuotteiden ja ympäristöteknologian valmistaja, joka on erityisen tunnettu luotettavista ejektoreistaan, kuten esimerkiksi tyhjötekniikkaan sekä jätekaasujen puhdistukseen käytettävistä tuotteista.

Verderflex

Peristalttiset Verderflex®-letkupumput ovat erinomainen ratkaisu nesteiden pumppaamiseen ja kemikaalien annosteluun. Valikoima ulottuu pienemmistä alkuperäisen laitevalmistajan pumpuista maailman suurimpiin letkupumppuihin, joita käytetään erittäin vaativissa teollisuuden käyttökohteissa.

Voit sopia messuille ennakkoon tapaamisen Christian Bernerin asiantuntijoiden kanssa. Nähdään messuilla!

Mukana messuilla ovat Tero Aura, Timo Kekki, Henrik Westerholm, Ismo Teerioja sekä Sami Rosenström.

Yhteystiedot sivulle >>

 

Jaa tämä sivu