Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

25.1.2022 | 11.51

A-Safe Alarm Bar suojaa yläpuolisia rakenteita vahingoittumiselta

A-SAFEn innovatiivinen hälytyspalkki suojaa tuotanto- ja varastotiloja, joissa korkeat ajoneuvot toimivat. Esimerkiksi haarukkatrukkien aiheuttamat vahingot tilojen yläpuolisiin rakenteisiin voidaan ehkäistä tehokkaasti käyttämällä A-SAFEn Alarm Bar -hälytyspalkkia.

 

Ennakoimalla riskit tehostetaan toimintaa

Hälytyspalkin avulla voidaan ennakoida tulevia vahinkotilanteita sekä välttää mahdollisen vahingon tapahtumisen. Kattoon asennettu hälytyspalkki antaa ääni- ja varoitusvalohälytyksiä vaurioiden estämiseksi. Myös keltainen huomioväri näkyy kauas.

Hälytyspalkki auttaa myös ajoneuvojen kuljettajia tekemään työnsä tehokkaasti ja turvallisesti. Korkealla olevat esteet on usein vaikea havaita. Hälytyspalkki varoittaa kuljettajaa ennakolta ääni- ja varoitusvalohälytyksiä ja vaikuttaa siten kuljettajien ajotapaan.

Hälytyspalkki on nopea ja helppo asentaa ja sitä voidaan käyttää ovikehysten, lastauslaitureiden, talotekniikan sekä ylikulkukäytävien suojaamiseen. Hälytyspalkkia voidaan käyttää myös suojaamaan olennaisia turvajärjestelmiä, kuten sprinklerijärjestelmiä ja ilmanvaihtoputkia.

Tutustu tuotteeseen täältä >> 

A-SAFE törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu

A-SAFEn innovatiiviset törmäyssuojat löytyvät Christian Bernerin valikoimista. Maailmanlaajuisesti käytetyt ratkaisut suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

Suojaamalla ja ennakoimalla voit vain voittaa! 

Ole yhteydessä asiantuntijoihin ja pyydä esittely A-SAFEn tuotteista.

 

Ismo Teerioja

+358 400 302 585

ismo.teerioja@christianberner.com

 

Sami Rosenström

+358 50 563 5447

sami.rosenstrom@christianberner.com

 

Henrik Westerholm

+358 40 550 4766

henrik.westerholm@christianberner.com

 

Jaa tämä sivu