Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

1.2.2022 | 18.12

Teollisuusympäristöjen melunvaimennus ongelmana? Anna meidän hoitaa homma!

Teollisuudessa melu on iso ongelma ja äänentaso voi aiheuttaa jopa merkittäviä työterveysongelmia. Jos koneita ja laitteita ei suojata kansilla ja koteloilla, voi jatkuva melu aiheuttaa vakavia kuulohäiriöitä. Myös valvomot, henkilöstön taukotilat ja muut vastaavat tilat tarvitsevat kunnollisen melunvaimennuksen, jotta työteho pysyy tasaisena ja työtyytyväisyys kasvaa.

Bullerbekämparen on melunvaimentamisen ammattilainen

Bullerbekämparen on osa Christian Berner -konsernia ja erikoistunut melunvaimennukseen, eli ei-toivottujen äänien vaimentamiseen erilaisissa ympäristöissä. Bullerbekämparenin asiantuntemus perustuu käytännön meluntorjuntaan. Yrityksen ydinosaamista ovat teollisuusympäristöihin räätälöidyt koneiden koteloinnit, kopat sekä erilaiset ääntä vaimentavat tilat, kuten valvomot, taukotilat jne.

Räätälöidyt melunvaimennusratkaisut avaimet käteen -periaatteella

Koneet voidaan koteloida mittojen mukaan - erilaiset kannet ja suojat valmistetaan aina koneiden ehdoilla käytettävyyden kärsimättä. Tarvittavat tilat rakennetaan mittatilauksena ympäristön sekä käyttäjien vaatimusten mukaan. Tilat eivät ole valmiita ”koppeja”, vaan jokainen tila suunnitellaan yksilöllisesti. Tiloihin on mahdollista toimittaa myös kalusteet, kuten keittiöt ja saniteettitilat.

Yrityksellä on oma suunnitteluosasto, joka paneutuu jokaiseen kohteeseen huolella. Jokainen projekti alkaa kartoituksella, jossa tutustutaan kohteeseen, perehdytään ongelmaan ja etsitään paras mahdollinen melunvaimennusratkaisu. Bullerbekämparen hoitaa projektit avaimet käteen -periaatteella aina katselmuksesta valmiiksi asennettuihin ratkaisuihin.

Prosessi on asiakkaalle helppo, nopea ja joustava – saat melunvaimennusratkaisujen kokonaispaketin helposti sekä pieniin, että suuriin hankkeisiin.

Tutustu tuotteisiin täältä >>

 

Jaa tämä sivu