Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

4.5.2022 | 9.43

Tarvitsetko tehokasta äänieristystä? Tutustu kokonaispakettiin ja pyydä tarjous, saat lahjan!

Kun kerrostalon välipohjilta vaaditaan tehokasta äänieristystä, on Sylomer -ripustin ja ruuveitta asennettava EuroCeiling -rankajärjestelmä oikea ratkaisu. Christian Bernerin asiantuntijan avustuksella voit tehostaa niin hankintaa kuin suunnitteluakin. Pyydä tarjous kokonaispaketista kohteeseesi, tarjoamme sinulle kilpailukykyisen hinnan ja lisäksi saat laadukkaan teräksisen juomapullon

Säästä materiaali- ja työkustannuksissa 

EuroCeiling on joustava, aikaa säästävä alakattojärjestelmä, jonka asennus ei edellytä juurikaan työkaluja, vaan osat voidaan kätevästi napsuttaa yhteen. Säästät työkustannuksissa, koska asennus on nopeaa ja helppoa.

AMC Mecanocauchon valmistama Sylomer-ripustin vaimentaa askelääntä ja ilmaääntä kerrosten välillä. Se eristää erittäin mataliakin taajuuksia ja sopii kaikentyyppisille välipohjille. Sylomer-ripustinta käytettäessä alakattoon asennettavien kipsilevyjen määrää voidaan vähentää reilusti, joten säästöä tulee myös materiaalikustannuksissa.

Sylomer-ripustimet toimitetaan kokonaisvaltaisen Europrofil-alakattojärjestelmän kanssa. Sylomer-ripustimet Super T60 EC ja EC 700 on optimoitu käytettäviksi EuroCeilingin kanssa – voit olla varma, että sinulla on toimiva kokonaisratkaisu yhdessä paketissa, toimitettuna kohteeseesi sovitusti eikä osien odottamiseen kulu ylimääräistä aikaa.

Järjestelmä on todella helppo asentaa, katso video!

Tutustu tuotteisiin täältä ja lataa esite >>

Pyydä tarjous kokonaispaketista, saat lahjaksi juomapullon

Pyydä tarjouspyyntö joko rakenteilla tai olemassa olevaan kohteeseen. Olipa kohde isompi tai pienempi, me laskemme mielellämme sinulle tarjouksen.

Kaikille tarjouspyynnön pyytäjille toimitamme tyylikkään oranssin juomapullon Christian Bernerin logolla varustettuna.

Saat kaikki kätevästi yhdellä kertaa osaavan asiantuntijan avulla. Ole yhteydessä ja pyydä tarjous, me olemme valmiina auttamaan.

Yhteyshenkilöt ja lisätietoja löydät täältä >>

Jaa tämä sivu