Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

29.11.2022 | 10.52

Helppokäyttöisiin Martin Christin kylmäkuivureihin uusi LyoCube -akryylilasikuutio

Martin Christillä on yli 60 vuoden kokemus kylmäkuivureiden valmistuksesta. Kylmäkuivurit ovat kompakteja ja vähän tilaa vaativia laitteistoja. Kapasiteetin lisäykset on helppo toteuttaa moduulirakenteen ja monipuolisten varusteiden kanssa.

Eristyksien ja liitäntöjen korkea laatu takaa alhaisen virrankulutuksen ja estää veden kondensoitumisen. Tiivisteiden vähäinen käyttö luo turvallisen prosessin. Suuri tila kylmäkammion ja tuotekammion välillä varmistaa tuotteen tasaisen sublimoitumisen. Kylmäkuivaukseen erityisesti suunnitellut ohjausyksiköt tekevät laitteiden käytöstä helppoa.

Laitteita voidaan käyttää esimerkiksi lääke-, elintarvike- ja diagnostiikkateollisuudessa, missä lämpöherkät tuotteet eivät kestä kuumennusta. Kylmäkuivauksen yhteydessä tuotteille tärkeät vitamiinit, proteenit sekä aromit säilyvät tuotteessa.

Uutuus! LyoCube – akryylilasikuutio helpottaa näytteidentarkkailua ja tuotteiden lataamista kylmäkuivauskammioon.

Uusi LyoCube -akryylilasikuutio soveltuu loistavasti bulkkituotteiden kylmäkuivaukseen. Irrotettavat suorakaiteen muotoiset hyllylevyt helpottavat käyttöä ja laite soveltuu mainiosti eri korkuisille astioille. Hyllylevyt toimivat joko lämmityksellä tai ilman ja hyllylevyjen pinta-ala on maksimissaan 0,6 neliömetriä.

Laitteessa on käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö ja se voidaan liittää helposti myös olemassa oleviin Martin Christin laitteisiin (mallit: Alpha, 1-4 ja 2-4 Beta 1-8 ja 2-8 sekä Gamma 1-16 ja 2-16).

Lisää infoa ja yhteyshenkilöt löydät täältä >>

Jaa tämä sivu