Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

10.5.2022 | 14.36

Christian Berner osallistuu Pohjoinen Teollisuus -tapahtumaan Oulussa 18.-19.5.2022

Tervetuloa Christian Bernerin osastolle 763 Ouluhalliin. Tapahtuma on suunnattu kaikille pohjoisen Suomen teollisuuden ammattilaisille. Pohjoinen Teollisuus 2022 tarjoaa kävijöille laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa. Christian Bernerin osastolla voit osallistua myös 200 euron majoituslahjakortin arvontaan!

Johtava yhteistyökumppani pitkäikäisiin teknisiin ratkaisuihin

Christian Berner tarjoaa teknisiä ratkaisuja, tuotteita ja palveluja yrityksille ja kuntasektorille Suomessa ja Pohjoismaissa. Teemme asiakkaistamme kilpailukykyisempiä ja yksinkertaistamme heidän arkipäiväänsä ammattitaitoisilla tarveanalyyseilla, neuvonnalla, huollolla ja kehittämisellä.

Kilpailuetujamme ovat korkeatasoinen tekninen osaaminen, huolto, toimitusvarmuus ja yhteistyökumppanimme, maailman parhaimmat laitevalmistajat.

Tekninen kaupan asiantuntijoina varmistamme, että leväsolut murskataan tehokkaasti, tuotteet pakataan tyylikkäästi ja nesteet annostellaan millintarkasti. Huolehdimme myös, että maailman johtavien tehtaiden ja logistiikkakeskusten törmäyssuojajärjestelmät ovat sekä turvallisia että ympäristöystävällisiä.

Christian Bernerin laajasta valikoimasta löytyvät ratkaisut lähes kaikkiin teollisuuden vaatimuksiin. Olipa teollisuudenala mikä tahansa, voit aina odottaa meiltä enemmän!

Tule tapaamaan meitä osastolle 763! Osastollamme voit osallistua myös arvontaan, palkintona on 200 euron arvoinen majoituslahjakortti.

Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa ovat mukana Christian Bernerin asiantuntijat Tero Aura, Tatu LastikkaIsmo Teerioja ja Henrik Westerholm.

Lisätietoja tapahtumasta ja rekisteröinti >> 

Jaa tämä sivu