Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

24.5.2022 | 10.32

Christian Berner Oy ja GAW technologies GmbH PulPaper 2022 messuilla Helsingissä

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper pidetään Helsingin Messukeskuksessa 7.–9.6.2022. Paperiteollisuuden ratkaisuja valmistava GAW technologies GmbH löytyy kanssamme samalta osastolta 6k8.

Nyt on mahdollisuus tutustua innovatiivisiin, tehokkaisiin ja kestäviin ratkaisuihin. Osastollamme on tavattavissa asiantuntijoita, jotka auttavat massa- ja paperiteollisuuden vaativien prosessien kanssa. Nyt saat räätälöidyt ratkaisut, jotka säästävät arvokkaita resursseja ja ovat kustannustehokkaita.

Parasta asiantuntemusta osastolla 6k8 – tule käymään!

Messuosastolla ovat mukana Christian Bernerin asiantuntijoiden lisäksi GAW techologiesin edustajat Andreas Steinhöfler (päällystys ja valmistus), Ewald Harrer (digitalisointi ja optimointi) sekä Ralf Krüger (vedenkäsittely ja jäteveden käsittely).

GAW technologiesilla on useita toteutettuja projekteja, joista löytyy alla muutaman esimerkki.

Case 1

Työasemat, tärkkelys ja kemiallinen valmistus, "Milestone Project" (Voith) Billerud Korsnäsin Skärblackan tehtaalla vuonna 2016

Päällystyskeittiön ja märkäpään kemiallinen valmistus, Billerud Korsnäsin Grüvonin tehtaan " Next Generation Project” " vuosina 2019/2020

AutomationX:n: ERP Enterprise Resource Planning Coupling sekä täysin automatisoitu pinnoituskeittiö, joka sisältää reseptien käsittelyn ja materiaalin (BOM) siirron tehtaan ERP:lle ja sieltä pois.

Case 2

Kemiallinen esikäsittely ja siilofarmi maailmanennätyskoneelle Palmissa, joka sijaitsee Aalenissa Saksassa

GAW Technologies toimitti järjestelmiä jauheen purkamiseen, jauheen varastointiin siilosäiliötilalla sekä erilaisten nestemäisten kemikaalien annosteluun. Huippuluokan yksiköt palvelevat uuden paperitehtaan kolmea ydinaluetta: jätevedenpuhdistamoa, massan esikäsittelyä ja itse paperikonetta.

Palmin jokivesien käsittelylaitos Aalenissa Saksassa

GAW -konserniin kuuluva OSMO-kalvojärjestelmät toimitti ultrasuodatusteknologiaan (UF) perustuvan prosessiveden tuotantolaitoksen. UF-kalvot poistavat kiintoaineita ja mikrobeja jokivedestä vähentäen paperikoneen kemikaalien kulutusta ja lisäävät sen suorituskykyä.

UF-laitos on uusin lisäys Palm Aalenin vedenkäsittelyjärjestelmään. GAW Group toimitti jo aiemmin avaimet käteen -periaatteella toimivan kattilasyöttöveden tuotantojärjestelmän, joka tuottaa ultrapuhdasta vettä uusiin kaasu- ja höyryturbiineihin.

Tervetuloa messuosastollemme, niin kerromme mielellämme lisää! Messuilla mukana Christian Berneriltä Henrik Westerholm.

***

PulPaper 2022

Tervetuloa metsäteollisuuden johtavaan kansainväliseen tapahtumaan tutustumaan alan uusimpaan teknologiaan ja verkostoitumaan! PulPaper koostuu näyttelystä, konferenssista, yritysvierailuista ja verkostoitumistilaisuuksista. Konferenssin teemoja ovat IT and Automation, Environment and Sustainability, Safety and Risk Management, New Textile Products, Efficiency ja Packaging Solutions.

Lisätietoja ja rekisteröinti >>

GAW Technologies

Vuonna 1951 perustettu GAW Technologies on erityisesti keskittynyt paperi- ja metsäteollisuuden menetelmiin ja ratkaisuihin, kuten pigmenttien, päällystysvärien ja – materiaalien, tärkkelyksen ja kemikaalien valmistuslaitteistojen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Toinen erityinen toiminta-alue ovat prosessi- ja jätevesien puhdistamiseen ja kierrättämiseen liittyvät ”avaimet käteen” -ratkaisujen suunnittelu ja valmistaminen puunjalostusteollisuudessa, mutta myös muille segmenteille.

GAW Technologiesin tuotevalikoima pitää sisällään laitosten rakennukseen, tuotantoon ja huoltoon liittyvät palvelut.  Yritys palvelee viittä erityistä segmenttiä lähes kaikkialla maailmassa: paperi, kemikaalit, automaatio, komposiitit sekä veden ja jäteveden käsittely.

Lue lisää >> 

 

Jaa tämä sivu