Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

15.6.2022 | 12.40

A-SAFE tuoteperheen uutuus! StepBumper ehkäisee loukkaantumiset ja vahingot lattiatasolla

A-SAFEn tuoteperhe on täydentynyt uudella ratkaisulla. StepBumper tarjoaa ennennäkemättömän raskaan tason suojauksen, joka estää loukkaantumiset ja vahingot ajoneuvojen latausalueilla, tavaroiden säilytysalueilla sekä jalankulkuteillä. StepBumper toimii ”jarruna” koneiden ja ihmisten välillä ehkäisten jalankulkijoiden loukkaantumisia, laitteiden vaurioitumisia sekä tuotantoseisokkien syntymistä.

StepBumper on ainutlaatuinen törmäyssuoja, joka kestää useita törmäyksiä – aina jopa 6 400 kiloa painavien ajoneuvojen. StepBumper toimii myös turvallisena askelmana ajoneuvojen kuljettajille helpottaen nousua koneeseen. Samalla se myös suojaa kuljettajan jalkoja mahdolliselta vahingoilta, kuten jalan joutumiselta puristukseen.

Tuote voidaan asentaa nopeasti ja helposti myös muiden suojien rinnalle.

 

Kun turvallisuus ratkaisee, valitse A-SAFEn törmäyssuojat

Työturvallisuus on jokaisen yrityksen toiminnan edellytys. Tiloissa, joissa ihmiset ja koneet työskentelevät rintarinnan, on aina riski tapaturmalle, jos kulkureittejä ei ole erotettu asianmukaisesti. Tiedostamalla tapaturmariskit, voidaan säästää myös kustannuksissa.

A-SAFE on palkittu joustava törmäyssuoja, joka suojelee ihmisiä, koneita ja kiinteistöjä. Törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

A-SAFEn keltainen huomioväri näkyy kauas, ulkoasu on virtaviivainen, moderni ja näyttävä. Törmäyssuojat soveltuvat myös ulkokäyttöön ja ne kestävät UV-säteilyä ja säävaihtelua.

Yhä useampi yritys on valinnut A-SAFEn ratkaisut tiloihinsa.

Lue case story >> 

Joustava materiaali ja uusiokäyttö säästää kustannuksissa

Oletko miettinyt, kuinka paljon toistuvasti investoidaan metallisten kaiteiden ja törmäyssuojien uudelleen hankintoihin sekä törmäyksestä johtuviin kiinteistön korjauksiin? Pienistä korjauksista kertyvä summa voi yllättää vuositasolla, eikö totta?

A-SAFEn joustavan materiaalin tuoma kustannustehokkuus on todellista: ei tule kalliita korjauskuluja eikä uusia törmäyssuojien hankintoja. Joustava materiaali vähentää kiinteistöön kohdistuvia vaurioita, itse törmäyssuojaan aiheutuvia vahinkoja sekä suojelee toiminnalle tärkeitä ihmisiä, koneita ja laitteita.

A-SAFEn törmäyssuojien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja moduulirakenteensa ansiosta tuotteita voidaan myös uusiokäyttää.

Tutustu A-SAFEn tuoteperheeseen täältä. Löydät myös asiantuntijat tästä linkistä >> 

Jaa tämä sivu