Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

26.8.2022 | 13.10

Christian Berner ja SurfCleaner yhteistyöhön

Christian Bernerin tuotevalikoimaan saapuu ruotsalainen innovaatio, SurfCleaner, joka poistaa öljyn, polttoaineet sekä muut vedenpinnalla kelluvat materiaalit nopeasti ja tehokkaasti.

Puhtaampi vesi, pienemmät päästöt ja alemmat kustannukset

Menetelmä perustuu vedenpinnalla kelluvaan keräjään (skimmer hybridi), joka erottaa veden pinnalla olevat öljyt sekä kiintoaineet liikkeen aiheuttaman kiihtyvyyden sekä painovoiman vaikutuksesta. Laitteen ulkopuolinen energiantarve on hyvin vähäinen, joten niiden sijoittelu on helppoa myös esimerkiksi luonnon vesiin.

Kustannustehokasta vesien puhdistusta teollisuuteen ja kuntien jätevedenpuhdistamoihin

Kahdenkymmenen vuoden tuotekehitys on tuottanut tulosta: SurfCleaner on luotettava, tehokas ja edullinen käyttää. Laitteiden käyttökohteita ovat öljyn ja polttoaineiden poistamisen osalta esimerkiksi kuntien jätevedenpuhdistamot ja teollisuus, kuten kaivosteollisuuden vesien käsittely, metalli- ja konepajateollisuuden leikkuunesteitä sisältävien vesien puhdistus, satamien ja jalostamoiden vesien puhdistaminen sekä öljyvahinkojen siivoaminen.

 

SurfCleaner säästää myös luontoa

SurfCleaner toimii myös luonnon vesien puhdistajana. Kiintoaineen poistokohteita ovat esimerkiksi jäte- ja puhtaan juomaveden prosesseissa syntyvän lietteen poisto, pienten muovipartikkelien poistaminen sekä veden pinnalla kelluvan levän kerääminen uimarantojen läheisyydestä.

Öljyn ja polttoaineiden keräämisessä SurfCleaner tarjoaa monia hyötyjä perinteisempiin menetelmiin verrattuna. Öljy saadaan erotettua nesteenä, jolloin sen jatkokäsittely on helppoa.  Öljyn poistaminen vedestä minimoi hiilivety- ja kasvihuonekaasujen päästöt ilmakehään ja laitteiden käytön tarvitsema manuaalisen työn määrä on pieni.

Kiinnostaako puhtaampi vesi, pienemmät päästöt ja alemmat kustannukset?  Voit tutustua ratkaisuihin nettisivuillamme >>

Ole yhteydessä Christian Bernerin asiantuntijaan, niin kerromme innovatiivisesta SurfCleanerista lisää.

 

Jaa tämä sivu