Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

1.2.2022 | 15.39

Teollisuuden Veden asiakkaana olet aina hyvissä käsissä

Teollisuuden Vesi on suomalainen vedenkäsittelyn moniosaaja, jonka asiantuntemukseen luotetaan sekä kotimaisissa että maailmanlaajuisissa projekteissa. Vedenkäsittelyn kokeneet ammattilaiset käyttävät vedentestaamisessa hyviksi todettuja LuminUltran toisen sukupolven ATP -mittauslaitteita .

Teknologia avuksi vedenkäsittelyyn

Modernia tekniikkaa kannattaa hyödyntää vedenkäsittelyssä. Yhä useammassa vesilaitoksessa perinteiset tekniikat saavat rinnalleen uusia teknologioita, kuten toisen sukupolven ATP -mittauksia.

- Viljelyyn perustuvilla standardimenetelmillä ei vesijärjestelmiä voida ohjata, koska viljelytulosten saaminen kestää parhaimmillaankin useita päiviä. Sen sijaan ATP-mittaus soveltuu nopeutensa ja kätevyytensä puolesta sellaistenkin tilanteiden hallintaan, joissa muutoksia tapahtuu tuntien aikajänteellä tai jopa nopeammin, toteaa Teollisuuden Veden päämikrobiologi Anu Kettunen.

Teollisuuden Vesi on tehnyt useita hankkeita, joissa hyödynnetään modernia toisen sukupolven ATP – mittausta. Teollisuuden Vesi on muun muassa toteuttanut yhdentoista vesihuoltolaitoksen kanssa VERLA-hankkeen, jossa tutkittiin verkostotöiden vaikutuksia veden mikrobiologiaan ATP- ja qPCR-menetelmillä.

Lukuisat hankkeet sekä kokemus teollisissa selvityksissä on osoittanut, että teknologian hyödyntäminen säästää sekä aikaa että rahaa - vedenkäsittely ja mikrobien valvonta helpottuu ja ongelmia on vähemmän. 

LuminUltran edustuksen siirtyessä Christian Berner Oy:lle, tiivistyi yhteistyö myös Christian Bernerin vesitiimin kanssa. Yhteistyön avulla voidaan tarjota vesihuoltoalalle paras mahdollinen kombinaatio, jossa osaaminen, ammattitaito ja kokemus kohtaavat modernit laitteet.

- Tilanteen kartoittamisessa tärkein vaihe on alku eli ongelman paikantaminen vesijärjestelmästä tai prosessista. Ongelmakohdat voidaan löytää nopeasti, jopa muutamassa minuutissa, LuminUltran laitteiston avulla. Teollisuuden Vesi auttaa ongelman paikantamisessa sekä sen ratkaisussa, kertoo Christian Berner Oy:n tuotepäällikkö Tero Aura.

 

 

***

Teollisuuden Vesi on suomalainen vedenkäsittelyn ja mikrobiologian palveluyritys. Teollisuuden Vesi käsittelee vettä teollisuuden prosesseihin soveltuvaksi ja edelleen viemärikelpoiseksi jäteveden käsittelyyn sopivaksi. Yritys puhdistaa myös luonnonvettä juomavedeksi. Teollisuuden Vesi tekee työtä sen eteen, että vettä saadaan kierrätettyä tehokkaasti, eikä pisaraakaan puhdasta vettä mene hukkaan.

Teollisuuden Veden sivuille >> 

LuminUltra perustettiin vuonna 1995, jolloin yritys aloitti jäteveden testaamiseen tarkoitettujen toisen sukupolven ATP-testisarjojen valmistamisen ja myynnin. LuminUltra on kehittänyt useita uusia ratkaisuja mikrobitestaukseen ja -valvontaan ja on nykyisin alansa johtavia yrityksiä. LuminUltra tarjoaa nopeita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja mikrobiologisiin ongelmiin.

Tutustu LuminUltran laitteisiin täältä >>

Jaa tämä sivu