Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

13.9.2022 | 11.43

Uutuus! Verderin letkupumppu Verderflex Ds500 tarkkaan annosteluun

Kun tarvitset korkeaa mittaus- ja annostelutarkkuutta, on Ds500 on peristalttinen mittaus- ja annostelupumppu loistava valinta. Annostelupumppu on suunniteltu korvaamaan perinteisiin teknologioihin perustuvat pumput tarkkuutta vaativassa käytössä. Annostelupumpussa on annostelutarkkuutta parantava tasainen virtaus, joka säästää kemikaalien kulutusta.

Verderflex Ds500 on annostelupumppujen kunkku

Korkean mittaus- ja annostelutarkkuuden lisäksi pumppu kestää viskooseja ja hankaavia nesteitä ja soveltuu hioville aineille ja tuotteille, joissa on kiintoaineet ovat pehmeitä tai kovia tai jopa molempia. Tarkka virtausalue 0,1 - 500 ml/min ja vastapaine jopa 7 baariin!

Pumpussa ei ole venttileitä, joten pumppuun ei tule tukkeumia tai kaasuuntumisongelmia. Pumpun kulutuskestävyys on todella hyvä ja itseimevyys on todellista.

Helppo, hyvä ja kustannustehokas

Pienikokoinen pumppu on helppo ottaa käyttöön, säätö tapahtuu kosketusnäytöllä, joka helpottaa päivittäistä työskentelyä. Pumppuun saa myös etähallinnan ja sitä voidaan ohjata mobiililaitteella myös ulkopuolelta IoT-etävalvonta Remote Assistant  -sovelluksen kautta.

Pumppupesän vaihto on nopeaa ja helppoa eikä vaadi työkaluja. Vaihto vie vain muutaman minuutin, joten selkeää säästöä on saavutettavissa myös ajassa.

Vederflexin uusi annostelupumppu saapuu valikoimiin lokakuussa. Tutustu tuotteeseen tarkemmin täältä >>

Jaa tämä sivu