Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

17.3.2022 | 7.23

Viking Mašekin monipuolisesta pakkauskonevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja

Christian Bernerin edustama Viking Mašek on pakkausratkaisuiden aatelia. Vuosien kokemus, ammattitaito ja asiakaslähtöinen ajattelutapa tekee Viking Mašekista yhden alansa johtavia pakkauskonevalmistajia elintarvike- ja lääketeollisuudelle sekä ”non-food” -aloille. Yritys edustaa ainutlaatuisia tekniikoita pakkausratkaisuissa ja yritys pokannut palkintoja innovatiivisten tekniikoidensa ansiosta.

Yksittäisestä koneesta kokonaisiin käsittelylinjastoihin

Viking Mašekin kartonointi- ja pussituskoneista löytyy ratkaisuja aina alkupään laitteista ”high endiin”.  Monipuoliset vaihtoehdot mahdollistavat laadukkaat laitteet eri tasoisiin ratkaisuihin ja vaativat kokonaisuudet voidaan hoitaa avaimet käteen -periaatteella. Koneisiin on integroitavissa maailman huippuvalmistajien laitteita ja komponetteja.  Paras teknologia sekä laadukkaat materiaalit antavat mahdollisuuden tuottaa ainutlaatuisia pakkausratkaisuja erittäin tehokkaasti asiakaslähtöinen näkökulma edellä.

Maailman nopein pystypussituskone tuo poweria pakkaukseen

Viking Mašekin maailman nopein jatkuvatoiminen Velocity VFFS-kone on tehokas ja helppokäyttöinen. Nopeuden lisäksi Velocity on erittäin monipuolinen – se käsittelee jopa 300 millimetriä leveitä pakkauskokoja sekä useita pakkaustyylejä. Toiminta on tasaista kaikilla nopeuksilla ja koneen toiminta on luotettavaa. Kone soveltuu esimerkiksi elintarvikkeiden, makeisten tai rakennustarvikkeiden pussitukseen.

Tiesitkö, että maailman nopein VFFS-kone pakkaa jauhettua kahvia nopeudella 310 pussia minuutissa? Tämä on aivan totta! Laite muotoilee kahville sopivat foliopussit, täyttää ja sulkee ne, jonka jälkeen pussit kulkevat metallinpaljastimen läpi ja pakataan ja suljetaan laatikoihin.

 

Katso, kuinka VFFS Velocity pakkaa krutonkeja nopeudella 240 pussia minuutissa.

Pähkinämixin pakkaaminen pusseihin käy sutjakasti.

 

Kun tarvitset pakkaukseen parhaat laitteet ja asiantuntemuksen, ole yhteydessä

Viking Mašekin konevalikoimassa löytyy ratkaisut kaikkiin tarpeisiisi: voimme toimittaa yksinkertaisen VFFS-koneen, tarvitsemasi kokonaisratkaisun tuotteiden käsittelyyn tai täyden avaimet käteen -tyyppisen pakkaus- ja käsittelylinjaston. Tarvitsetpa sitten yksittäistä konetta tai räätälöityä ratkaisua, Viking Mašekilta löytyy juuri sinun tarpeitasi vastaava pakkauslaitteisto Christian Bernerin asiantuntijan avustuksella.

Asiantuntijat palveluksessanne

Sami Rosenström

+358 50 563 5447

sami.rosenstrom@christianberner.com

 

Henrik Westerholm

+358 40 550 4766
henrik.westerholm@christianberner.com

 

Tutustu Viking Mašekin tuotteisiin täältä >>

Jaa tämä sivu