Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

18.10.2023 | 8.21

Turvallinen työympäristö – anna Christian Bernerin hoitaa koko paketti!

Edustamamme palkittu A-SAFE on maailman ensimmäisen joustavan polymeeripohjaisen törmäyssuojan valmistaja. Maailmanlaajuisesti käytetyt ratkaisut suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

Christian Berner huolehtii koko projektin avaimet käteen -periaatteella

Törmäyssuojien hankkiminen on helppoa, kun otat avuksesi Christian Bernerin ammattilaisen. Tutustumme kohteeseen, kartoitamme mahdolliset vaaranpaikat, tutkimme liikennekuviot sekä tiloissa käytettävät koneet. Kun kartoitus tiloissa on tehty, teemme ratkaisuehdotuksen suoraan CAD-kuviin, jotka käydään läpi tilaajan kanssa. Tarvittaessa kokonaisuutta voidaan muutella tilaajan toivomusten mukaan.

Kun ratkaisuehdotus on hyväksytty, hoidamme toimitukset suoraan asennuspaikalle ja asentajamme hoitavat törmäyssuojat paikoilleen sovitussa aikataulussa.

A-SAFEn ratkaisut ovat moduulirakenteensa ansiosta helppo käyttää uudestaan. Jos toiminta muuttuu, voimme asentaa törmäyssuojat uudestaan sekä toimittaa mahdolliset täydennysosat. Siinä harvinaisessa tapauksessa, jos korjauksia tarvitaan, huolehdimme varaosat ja hoidamme korjauksen.

A-SAFEn törmäyssuojat rantautuivat Suomeen

Maailman johtavat brändit luottavat A-SAFEn törmäyssuojiin, kuten Volvo, BMW, Land Rover, Jaguar, Coca-Cola, Carrefour, Bosch, Nestlé, Gatwick Airport sekä monta muuta tunnettua yritystä.  Suomessa A-SAFEn törmäyssuojia löytyy yhä useammasta yrityksestä. Logistiikkakeskukset, tehdasalueet, tuotantotilat ja varastot – näihin kaikkiin tiloihin on toimitettu A-SAFEn ratkaisuja.

Suomen johtavan panimon, Sinebrychoffin Keravan tuotantotiloissa liikutaan nyt turvallisesti joustavien A-SAFE-törmäyssuojien ohjatessa kulkua. Sinebrychoffille tarvittiin selkeämpää jalankulkuliikenteen ja koneliikenteen erottelua pelkän lattiaan maalatun opastuksen sijaan. Christian Bernerin avustuksella mietittiin toimiva kokonaisuus työturvallisuuden parantamiseksi panimolla.

- Suunnittelimme yhteistyössä Christian Bernerin asiantuntijan Sami Rosenströmin kanssa tuotantotilojemme käytäville näkyvän ja turvallisen ratkaisun. Aiempien lattiaan maalattujen kulkukäytävämerkintöjen sijaan tilalla ovat nyt A-Safe Traffic iFlex -törmäyssuojat. Liikkuminen tuotantotiloissamme on nyt entistä turvallisempaa”, toteaa Lasse Kangas, varastopäällikkö.

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen A-SAFEn törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu – tuotteita voidaan moduuliensa ansioista uusiokäyttää ja läpivärjätyn polymeeripohjan ansiosta ne ovat myös lähes huoltovapaita. Törmäyssuojat soveltuvat myös ulkokäyttöön ja ne kestävät UV-säteilyä ja säävaihtelua. A-SAFEn törmäyssuojien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

 

Lue Sinebrychoff case story täältä >> 

Sinebrychoffin sivuille >>  

Tutustu A-SAFEn tuoteperheeseen täältä >> 

Jaa tämä sivu