Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

5.4.2023 | 11.00

Christian Berner Interpackissa Düsseldorfissa!

Pakkausteollisuuden ykkösmessut, Interpack, pidetään Düsseldorfissa 4.- 10.5.2023. Christian Bernerin asiantuntijat osallistuvat messuille ja ”päämajaa” pidämme Viking Mašekin osastolla. Messujen aikana edustamme myös muita päämiehiämme. Voit sopia tapaamisen ennakkoon asiantuntijoiden kanssa messuille.

Viking Mašekin monipuolisesta pakkauskonevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja

Christian Bernerin edustama Viking Mašek on pakkausratkaisuiden aatelia. Yli 50 vuoden kokemus, ammattitaito ja asiakaslähtöinen ajattelutapa tekee Viking Mašekista yhden alansa johtavia pakkauskonevalmistajia elintarvike- ja lääketeollisuudelle sekä ”non-food” -aloille. Yritys edustaa ainutlaatuisia tekniikoita pakkausratkaisuissa ja on pokannut palkintoja innovatiivisten tekniikoidensa ansiosta.

Yksittäisestä koneesta kokonaisiin käsittelylinjastoihin

Viking Mašekin kartonointi- ja pussituskoneista löytyy ratkaisuja aina alkupään pussituskoneista täydellisiin pakkauslinjoihin saakka esimerkiksi kartonointikoneet, laivaajat jne. Monipuoliset vaihtoehdot mahdollistavat laadukkaat laitteet eri tasoisiin ratkaisuihin ja vaativat kokonaisuudet voidaan hoitaa avaimet käteen -periaatteella.

Koneisiin on integroitavissa maailman huippuvalmistajien laitteita ja komponentteja. Myös vahva osaaminen pakkauksien suunnittelussa, korkeatasoiset materiaalit sekä paras teknologia takaavat mahdollisuuden tuottaa ainutlaatuisia pakkausratkaisuja asiakasnäkökulma edellä. Monet isot globaalit elintarvikekonsernit luottavat Viking Mašekin pakkausratkaisuihin. 

Kun tarvitset pakkaukseen parhaat laitteet ja asiantuntemuksen, sovi tapaaminen Christian Bernerin asiantuntijoiden kanssa Interpackiin.

Tarvitsetpa sitten yksittäistä konetta tai räätälöityä ratkaisua, Viking Mašekilta löytyy juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaava pakkauslaitteisto Christian Bernerin asiantuntijan avustuksella.

Sovi tapaaminen ja tule treffaamaan meitä Viking Mašekin osastolle: halli 6, osasto 7. Nähdään Interpackissa!

Yhteyshenkilöt ja lisää infoa ratkaisuista löydät täältä >>

Jaa tämä sivu