Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

28.8.2023 | 9.36

Nopea toimitusaika mahdollistaa tehokkaan tuotannon

Paperiteollisuuden menestystekijät ovat tehokas tuotanto, toimivat ratkaisut ja nopea prosessin kulku. Christian Berner edustaa Röchling Industrial Oeppingin, eli Leripan ratkaisuja, joissa yhdistyvät tehokkuus, toimivuus ja mikä parasta, erittäin nopea toimitusaika.

Leripan ratkaisut, toimintavarmuus ja nopea toimitus lisäävät kilpailuetua

Leripa valmistaa itse ROBACOAT päällystysasemien kehdot, sauvat tulevat johtavilta valmistajilta ja tuotekehitykseen on panostettu.

Kehdot valmistetaan erittäin korkean molekyylipainon raaka-aineen tuotannosta aina lopulliseen konekohtaisesti työstettyyn asennusvalmiiseen tuotteeseen saakka. Ratkaisun lopputuloksena on erinomainen laatu ja loistava soveltuvuus nimenomaisiin kohteisiin.

Leripan ratkaisut ovat kustannustehokkaita: tuotantokatkot vähenevät merkittävästi ja myös energiaa kuluu vähemmän. Ja mikä parasta, tuotteiden toimitusajat ovat lyhyet – parhaimmillaan kuusi viikkoa.

Pitkä kestoikä ja helppo asennus ovat tuotekehityksen tuloksia

Leripa on kehittänyt ratkaisujaan hiomalla yksityiskohtia. Korkealaatuiset osat ja hyvä säädettävyys auttaa välttämään ns. kuivien kohtien sekä lämpötilan nousun riskit. Myös asennukseen on kiinnitetty huomiota: irrotettavat kahvat helpottavat työskentelyä ja parantavat myös työturvallisuutta teräväreunaisten kehtojen käsittelyssä.

Tutustu tuotteeseen täältä >> 

Jaa tämä sivu