Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

14.6.2023 | 10.37

ROBASMART® - älykkäät tuotteet paperintuotantoon

Röchling Industrial Oepping GmbH & Co. KG (Leripa) on lanseerannut ROBASMART® -tuoteperheen, jonka innovatiiviset ratkaisut auttavat paperituotantoa parantamaan prosessiansa. Tuotteiden avulla saavutetaan laadukkaampi lopputulos kustannustehokkaasti. Ratkaisuissa on panostettu moderniin teknologiaan ja käyttäjäystävällisyyteen. Moni asia hoituu helpommin ja nopeammin – mittaustietoja voi seurata myös mobiililaitteella ja tarvittaessa myös säätö ja ohjaus voidaan tehdä puhelimen kautta.

SmartRoll – älykkäät ratkaisut imuteloille

MIten SMARTROLL toimii?

Yksittäiset komponentit, kuten tiivistelistat, päätytiivisteet, kuormitusletkut, pidikkeet, voitelujärjestelmät ja melua vähentävät tiivisteet kommunikoivat keskenään koko käyttöjakson ajan, mikä johtaa tehokkaampaan ja säädeltyyn imutelan toimintaan sekä suojaa imutelaa vaurioilta.

Tuotteet on varustettu elektroniikalla ja mittaustietoja voi seurata tabletilla, älypuhelimella tai kannettavalla tietokoneella. Telan prosessitietojen ulkoinen säätö tai ohjaus tapahtuu myös haluttaessa mobiililaitteiden kautta.

SmartRoll tuotteiden avulla voidaan mitata kulutusta, lämpötilaa, melun tasoa, voiteluveden määrää ja kuormituspainetta. SmartRollin ansiosta myös huoltoväli on pitempi.

Tutustu SmartRoll tuotteisiin täältä >> 

 

SmartTable – älykkäät ratkaisut viiraosalle

Miten SMARTTABLE toimii?

Olemassa oleva viiraosan toteutus on joko optimoitu yhdelle paperilaadulle tai ne ovat kompromissi, kun valmistetaan useita erilaisia paperilajeja ja neliömassoja.

Röchling Industrial Oepping arvioi nykyisten koneparametrien perusteella vedenpoiston, formaation ja energiankulutuksen nykytilannetta ottaen huomioon tavoitteet, jotka paperikoneen on saavutettava yksittäisten paperilajien osalta.

Raportissa yksilöidään vedenpoiston, formaation ja energiankulutuksen kannalta ratkaisevat alueet ja annetaan suosituksia viiraosan parantamiseksi käyttämällä vedenpoistoelementtien, imupaineiden ja kuiva-ainepitoisuuksien älykästä ja automatisoitua ajoarvojen ja asetuksien säätöä.

Mittaamalla keraamisiin vedenpoistoelementteihin sijoitetun anturin avulla kitkan lämpötilaa ja erillisellä online-mittarilla kuiva-ainepitoisuutta voidaan SmartTable tuotteiden avulla säätää ajoarvot jokaiselle paperilajille optimaalisiksi.

Tutustu SmartTable tuotteisiin täältä >> 

Kun haluat, että paperituotantosi on sekä kustannustehokasta että laadukasta, valitse ROBASMART®. Christian Bernerin asiantuntijat ovat apunasi!

Jaa tämä sivu