Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

16.3.2023 | 10.02

Christian Berner Oy ja Satron Oy aloittavat yhteistyön

Christian Berner on valittu Satronin myyntipartneriksi elintarvike- ja juomateollisuuden toimialoille.

Satron kehittää, suunnittelee ja valmistaa huippuluokan prosessi-instrumentteja sekä älykkäitä mittalaitteita. Satron tarjoaa työkaluja paineen, paine-eron, sameuden, koostumuksen, kiintoainepitoisuuden, tiheyden ja nestetason mittaamiseen. Näiden laitteiden lisäksi Satronin asiantuntijakonsultaatio on Christian Bernerin asiakkaiden saatavilla.

Kohti tehokkaampaa tuotantoa

Satronin mittaustekniikan avulla voidaan merkittävästi vähentää tuotehävikin määrää muun muassa tuotevaihdoksien yhteydessä sekä optimoida CIP -pesuja. Elintarviketeollisuuden tuotevalikoimien yhä laajentuessa ja tyypillisesti eräkokojen pienentyessä tuotevaihtuja tapahtuu useasti, joten pienetkin parannukset yksittäisessä tuotevaihdossa vaikuttavat suuresti kokonaisuuteen. Kun tuotehävikki vähenee ja prosessin tehokkuus paranee, niin sitä myöten myös puhdistamokuormitus vähenee.

- Valitsimme Christian Bernerin, koska molemmilla yrityksillä on pitkä historia samassa asiakasrajapinnassa. Valikoimassamme on tuotteita, joita yhdistämällä pystymme tarjoamaan entistä vahvemman tuotekokonaisuuden, joka palvelee loppukäyttäjää erinomaisesti.  Lisäksi mahdollistamme asiakkaan prosessin digitalisoinnin, kertoo Satronin toimitusjohtaja Pasi Kallio.

Kustannusten säästöä ja vastuullista tuotantoa

Christian Berner Oy:n tuotevalikoima täydentyy tuotteilla, jotka palvelevat myös yrityksen arvomaailmaa. Asiakaslähtöinen toiminta, kustannustehokkuus ja vastuullisuus ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä. Satronin tuotteiden ja asiantuntemuksen avulla, Christian Berner Oy voi palvella asiakkaitaan entistä paremmin.

- Aloitettu yhteistyö on tärkeä steppi. Satronin tuotteet istuvat mainiosti tuotevalikoimaamme. Satronin mittalaitteet ja konsultaatio tuovat lisäarvoa myös asiakkaillemme. Uuden tuoteperheen avulla autamme asiakkaitamme säästämään kustannuksissa ja tehostamaan tuotantoa vastuullisesti, iloitsee Christian Bernerin toimitusjohtaja Henrik Westerholm.

Christian Bernerillä Satronin tuotteiden asiantuntijoina toimivat Sami Rosenström, Tero Aura sekä Tatu Lastikka.

Satronin tuotteet ja yhteyshenkilöt löydät täältä >> 

Ole yhteydessä asiantuntijoihin, autamme sinua tehostamaan tuotantoasi.

Jaa tämä sivu