Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

17.8.2023 | 8.52

Uutuus! Uuden ajan Schenchen -letkupumppu, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset

Baoding Shenchen Precision Pump Co., Ltd on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut peristalttisten pumppujen tuotekehitykseen, valmistukseen sekä myyntiin. Yritys kehittää toimintaansa sekä tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Erinomainen tietotaito ja hyvät prosessit takaavat laadukkaat tuotteet ja huippuluokan osaamisen.

Uusi pumppumalli helpottaa prosessia

Nyt markkinoille on tullut uusi pumppumalli, joka sopii erityisen hyvin lääke-, bio- ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin.  Pumput soveltuvat Ex-tiloihin, joissa pumpataan tai annostellaan herkästi syttyviä tai palavia nesteitä. Vesitiivis IP66-kotelointi ja pölytiivis rakenne soveltuu tehtaisiin mainiosti ja pumppuja voidaan ohjata myös ulkopuolisella laitteella.

Uudet pumppumallit korvaavat kalliit sekä isot ja painavat vanhat rakenteet, joissa pumppu on 3-vaihemoottorilla ja erillisellä Ex-ohjausboksilla. Pumppujen etuna on helppo puhdistettavuus, ja letkun vaihto kestää vain minuutin.

Lisäksi pumput ovat hygieenisiä: tuote koskettaa vain letkua, eikä joudu kosketukseen itse pumpun kanssa. Itseimevä ja kuivakäynnin kestävä letkupumppu on myös tarkka ja täsmällinen. Pumpussa ei ole leikkaavia voimia eikä venttiilejä.

Tutustu pumppuvalikoimaan täältä>> 

Jaa tämä sivu