Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

12.1.2023 | 11.44

Viking Mašekin monipuolisesta pakkauskonevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja

Christian Bernerin edustama Viking Mašek on pakkausratkaisuiden aatelia. Yli 50 vuoden kokemus, ammattitaito ja asiakaslähtöinen ajattelutapa tekee Viking Mašekista yhden alansa johtavia pakkauskonevalmistajia elintarvike- ja lääketeollisuudelle sekä ”non-food” -aloille. Yritys edustaa ainutlaatuisia tekniikoita pakkausratkaisuissa ja on pokannut palkintoja innovatiivisten tekniikoidensa ansiosta.

Yksittäisestä koneesta kokonaisiin käsittelylinjastoihin

Viking Mašekin kartonointi- ja pussituskoneista löytyy ratkaisuja aina alkupään laitteista ”high endiin”.  Monipuoliset vaihtoehdot mahdollistavat laadukkaat laitteet eri tasoisiin ratkaisuihin ja vaativat kokonaisuudet voidaan hoitaa avaimet käteen -periaatteella.

Koneisiin on integroitavissa maailman huippuvalmistajien laitteita ja komponetteja. Myös vahva osaaminen pakkauksien suunnittelussa, korkeatasoiset materiaalit sekä paras teknologia takaavat mahdollisuuden tuottaa ainutlaatuisia pakkausratkaisuja asiakasnäkökulma edellä. Monet isot globaalit elintarvikekonsernit luottavat Viking Mašekin pakkausratkaisuihin.

 

Kun tarvitset pakkaukseen parhaat laitteet ja asiantuntemuksen, ole yhteydessä

Viking Mašekin konevalikoimassa löytyy ratkaisut kaikkiin tarpeisiisi: voimme toimittaa yksinkertaisen VFFS-koneen, tarvitsemasi kokonaisratkaisun tuotteiden käsittelyyn tai täyden avaimet käteen -tyyppisen pakkaus- ja käsittelylinjaston.

Tarvitsetpa sitten yksittäistä konetta tai räätälöityä ratkaisua, Viking Mašekilta löytyy juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaava pakkauslaitteisto Christian Bernerin asiantuntijan avustuksella.

Ole yhteydessä Sami Rosenströmiin

Puh. +358 50 563 5447

Yhteyshenkilöt ja tuotetietoa löydät täältä >>

 

Jaa tämä sivu