Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

20.4.2023 | 10.21

Christian Berner Oy Yhdyskuntatekniikan näyttelyssä 10.-11.5.2023 Jyväskylän Paviljongissa

Yhdyskuntatekniikka-näyttely on Suomen suurin infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtuma. Christian Bernerin asiantuntijat löydät osastolta B450.

Christian Berner on johtava yhteistyökumppani teknisissä ratkaisuissa - olipa teollisuudenala mikä tahansa, voit aina odottaa meiltä enemmän!

Christian Berner-yhtiöiden toiminta on käynnistetty Göteborgissa vuonna 1897. 125 vuoden kokemus teknisestä alasta takaa sinulle parhaan mahdollisen kumppanin. Tänä päivänä edustamme maailmanlaajuisesti tunnettuja ratkaisuja sekä innovaatioita eri teollisuudenaloille ja erikoisosaamisemme hyödyntää päivittäin useita yrityksiä Pohjoismaissa.

Tuomme lisäarvoa asiakkaidemme toimintaan

Tuotteidemme ja laitteidemme avulla autamme myös asiakkaitamme toimimaan puhtaamman ympäristön puolesta. Ympäristöystävälliset ratkaisut yhdistettynä tekniseen osaamiseen tuottavat lisäarvoa myös asiakkaallemme ja säästävät sekä luontoa että kustannuksia.

Tehostamme tuotantoprosesseja kestävän kehityksen arvoja kunnioittaen. Olemme mukana useassa uusiutuvien polttoaineiden, kierrätyksen sekä materiaalien talteenottoon liittyvissä projekteissa. Ratkaisumme alentavat energian kulutusta, vähentävät jätettä, puhdistavat vettä ja pidentävät tuotantojärjestelmien ja lopputuotteiden käyttöikää.

Merkittävä osa-alue on kaupunkirakentamisen ja asumismukavuuden parantaminen edustamiemme tärinän ja runkomelun eristämisen ratkaisuilla. Lisäämme myös tuotantolaitosten ja logistiikkakeskusten työturvallisuutta joustavien törmäyssuojien avulla.

Asiantuntemuksen ja teknisen osaamisen avulla autamme asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset tuotteet ja ratkaisut.

Tule käymään osastollamme B450 tai sovi tapaaminen ennakkoon asiantuntijamme kanssa.

Tutustu YT23 -näyttelyyn täältä >> 

 

Jaa tämä sivu