Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

26.3.2024 | 15.25

Pulp & Beyond kokoaa metsäteollisuuden ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen 10.-11.4.2024

Pulp & Beyond -tapahtuma on metsäteollisuuden johtava tapahtuma, joka kokoaa yhteen uusimmat innovaatiot, palvelut, teknologiat, tekniset ratkaisut ja avainhenkilöt. Tapahtumassa ovat alan ammattilaiset jakamassa arvokasta tietotaitoa – mukana myös Christian Berner Oy sekä GAW Technologies yhteisosastolla A46.

Tervetuloa osastolle A46 tutustumaan paperi- ja metsäteollisuuden ratkaisuihin

Christian Bernerin edustama GAW Technologies on erityisesti keskittynyt paperi- ja metsäteollisuuden menetelmiin ja ratkaisuihin, kuten pigmenttien, päällystysvärien ja – materiaalien, tärkkelyksen ja kemikaalien valmistuslaitteistojen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Toinen erityinen toiminta-alue ovat prosessi- ja jätevesien puhdistamiseen ja kierrättämiseen liittyvät ”avaimet käteen” -ratkaisujen suunnittelu ja valmistaminen puunjalostusteollisuudessa.

GAW Technologiesin tuotevalikoima pitää sisällään laitosten rakennukseen, tuotantoon ja huoltoon liittyvät palvelut.  Yritys palvelee viittä erityistä segmenttiä lähes kaikkialla maailmassa: paperi, kemikaalit, automaatio, komposiitit sekä veden ja jäteveden käsittely.

Tutustu GAW Technologiesin ratkaisuihin täältä >> 

Tekniset muovit paperiteollisuuden apulaitteille Christian Berneriltä

Christian Berner Oy:n edustama Röchling Industrial Oepping GmbH & Co. KG, tuttavallisemmin Leripa, tarjoaa teknisiä muoveja paperiteollisuuden apulaitteisiin. Ainutlaatuisella tuotantomenetelmällä, pitkäkestoisesti sintraamalla valmistetut korkealaatuiset PE-kulutusosat parantavat paperiteollisuuden prosessia merkittävästi.

Lue lisää täältä >>  

Tule tapahtumaan, tapaa joukko ammattilaisia ja verkostoidu

Christian Bernerin asiantuntijatiimi vahvistettuna GAW Technologiesin ammattilaisilla odottavat tapaamistasi. Tule käymään osastolla A46 tai sovi tapaaminen kanssamme jo ennakkoon. Nyt on mahdollisuus tutustua innovatiivisiin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin, jotka tuovat prosessiisi kustannussäästöä.

Nähdään Pulp & Beyond -tapahtumassa!

 

***

Pulp & Beyond tarjoaa uusia kohtaamisia, inspiraatiota, verkostoitumista ja liiketoimintamahdollisuuksia metsäpohjaisen biotalouden globaalien ja kestävien ratkaisujen, tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Tapahtuma tarjoaa laajasti tietoa uusimmista trendeistä ja ratkaisuista. 

Jaa tämä sivu