Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

7.2.2024 | 9.33

Maailman parhaimmat oluet tulevat Tsekeistä - niin tulevat myös huippuluokan pakkauskoneet

Tsekki on tunnettu hyvästä oluesta ja panimojen historiaa löytyy satojen vuosien päästä. Tsekkiläiset oluet ovat valloittaneet maailman – tuotemerkeistä on tullut tuttuja, moni löytää myös suosikkioluensa tsekkiläisten oluiden joukosta. Christian Bernerin tarina alkoi Ruotsista panimoteollisuuden laitetoimittajana jo reilu 125 vuotta sitten. Liekö sattumaa, että tsekkiläistä teknistä osaamista löytyy myös edustamiemme pakkauskoneiden maailmasta. Viking Mašekin pakkauskoneet nauttivat samaa arvostusta teollisuudessa: tsekkiläiseen osaamiseen voi luottaa ja valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Viking Mašekin pakkauslinjastoja käyttävät maailman johtavat brändit

Tunnettujen makeisten, kahvien, leivonnaisten, lääkkeiden ja hygieniatuotteiden valmistajat luottavat Viking Mašekin pakkauslinjastoihin. Räätälöidyt pakkausratkaisut eivät rajoitu vain pakkausmateriaaleihin ja ulkoasuun, vaan linjastoa suunnitellessa huomioidaan tuotantolaitoksen asettamat vaatimukset, ergonomia ja käyttäjäystävällisyys.

Viking Mašek auttaa ja suunnittelee – itseasiassa koko innovaatioprosessi on avainasemassa toimivan pakkauslinjaston suunnittelussa. Paras teknologia ja laadukkaat materiaalit mahdollistavat ainutlaatuisia pakkausratkaisuja aina pussituskoneista kartoinointikoneisiin. Ja luonnollisesti apunasi on Christian Bernerin asiantuntija, jonka kokemus ja näkemys auttavat sinua valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun.

Viking Mašekin pakkauskoneet ovat saaneet useita teknisiä palkintoja ja ratkaisut ovat patentoituja yksinoikeudella, kuten esimerkiksi maailman nopein VFFS-kone.

Pakkauksella on väliä – Viking Mašekin konevalikoimasta löytyy ratkaisu

Viking Mašekin konevalikoimassa on ratkaisut kaikkiin tarpeisiisi: voimme toimittaa yksinkertaisen VFFS-koneen, tarvitsemasi ratkaisun tuotteiden käsittelyyn tai täyden avaimet käteen -tyyppisen pakkaus- ja käsittelylinjaston. Tarvitsetpa yksittäistä konetta tai räätälöityä ratkaisua, Viking Mašekilta löytyy juuri sinun tarpeitasi vastaava pakkauslaitteisto.

Asiantuntemuksemme ja Viking Masekin ratkaisujen avulla voimme tarjota asiakkaillemme uusinta teknologiaa ja erinomaista suorituskykyä.  Kun tarvitset pakkauksen ammattilaista, ole yhteydessä!

Tutustu pakkauskoneisiin täältä >>

Jaa tämä sivu