Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Terlet-Culiflex_1
Terlet-Culiflex_1
Terlet-Culiflex_1
Terlet-Culiflex_1
Terlet-Culiflex_1

Terlet Culiflex jatkuvatoiminen jäähdytin elintarvikeprosesseihin

Siirry jäähdytyksessä erä-/panoskäsittelystä nopeaan ja tehokkaaseen jatkuvatoimiseen menetelmään ja vie tuotantosi uudelle tasolle. Uusi Terlet CuliFlex on suunniteltu älykkääksi jatkeeksi olemassa olevalle FrymaKoruma MaxxD®:lle tai vastaavalle prosessointiyksikölle.

Terlet CuliFlexin avulla esimerkiksi majoneesivalmistajat voivat muuttaa panosjäähdytyskäsittelynsä jatkuvatoimiseksi linjaksi. Siinä missä täysrasvaista majoneesia jalostetaan olemassa olevassa FrymaKoruma MaxxD®:  ssä tai vastaavassa yksikössä, uusi CuliFlex valmistaa tarvittavan tärkkelysliuoksen (culi)  käyttämällä joko kuumaturpoavaa tärkkelystä ja/tai natiivitärkkelystä. Tämän jälkeen molemmat tuotevirrat sekoitetaan varovasti yhteen korkealaatuisen vähärasvaisen majoneesin saamiseksi jatkuvassa tuotannossa, joka vaihtelee välillä 2,5 - 6 t / h.

Edullisemman kuumaturpoavan tärkkelyksen ja natiivitärkkelyksen käyttö ei ainoastaan tarjoa kustannussäästöä, vaan myös mahdollistaa tuottamaan puhtaita Green Label -tuotteita, sillä natiivitärkkelystä ei pidetä lisäaineena.

Lisäksi tärkkelysfaasin kuumennuksella on toissijainen etu: tärkkelyksen hyytelöimiseen käytetty lämpö on pohjimmiltaan pastörointiprosessi, joka johtaa parempaan elintarviketurvallisuuteen.

Ota yhteyttä lisätietoja varten:

Tero Aura
Tero Aura
Ratkaisumyyntipäällikkö
  • Majoneesi
  • Ketsuppi
  • Kustannussäästö
  • Mahdollisuus Green Label -merkintään ja parempaan elintarviketurvallisuuteen
  • Lisää joustavuutta laajemman tuotevalikoiman ansiosta
  • Erinomainen tuotteen laatu
  • Erillinen linja keitettyjen kastikkeiden käsittelyyn, sekä kuuma että kylmä täyttö