Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Amidplast-PA-Oilon_1
Amidplast-PA-Oilon_1
Amidplast-PA-Oilon_1
Amidplast-PA-Oilon_1
Amidplast-PA-Oilon_1

Polyamidi, PA6G oil - OILON®

OILON on ainutlaatuinen valupolyamidi, jossa on mikroskooppisen hienojakoisia öljypisaroita tasaisesti koko materiaalirakenteessa. Erikoisöljy ei siis kuivu, puristu tai valu pois, joten voiteluvaikutus on jäljellä pinnassa myös työstön tai kulumisen jälkeen.

Korvaamalla sovelluksen teräs- ja metalliosat Oilonilla, kulutusosan käyttöikä kasvaa ja voitelutarve vähenee. Yleisesti polyamidien etuihin kuuluu myös alhainen paino, vain noin seitsemäsosa teräksen painosta. OILON toimii erinomaisesti erittäin kylmässä sekä jopa +120ºC työskentelylämpötilassa ja kestää öljyä, rasvaa ja liuotinaineita.

Valmiit OILON -osat työstetään puolivalmisteista. Näin valettu jännityksetön materiaali säilyttää ominaisuutensa myös koneistetuissa kappaleissa. Valmiskappaleita on saatavana myös erittäin suurina, esimerkkinä hammaspyörät, joiden halkaisija voi olla jopa 2m. OILON on äärimmäisen kestävä kulutusmuovi, jolla on erittäin alhainen kitkakerroin. Tämä yhdistettynä muihin hyviin mekaanisiin ominaisuuksiin tekee materiaalista ihanteellisen erilaisiin kulutuskestoa vaativiin kohteisiin.

Ota yhteyttä lisätietoja varten:

Tyypillisiä käyttökohteita ovat liukulaakerit, holkit, hammaspyörät, liukulevyt, ohjaimet jne.

  • kulutuskestävä
    alhainen kitkakerroin
    itsevoiteleva
    kova
    iskunkestävä