Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

SX-50-Speedfill_1
SX-50-Speedfill_1
SX-50-Speedfill_1

DARA SX-50 Speedfill

Peristalttinen täyttöpumppu, pöytämalli.

Ei ristikontaminaatiota / Täyttövolyymi 0,1 - 1 050 ml / Virtaus enintään 6,4 l/min / Tarkkuus ± 0,5 % / Vaihto toiseen tuotteeseen 1 minuutissa / Tihkumisenestotoiminto / Automaattinen uudelleenkalibrointi / Auditointiloki

Peristalttisesta täytöstä on tullut nopeasti lääketeollisuuden suosikki sen steriiliyden, joustavuuden ja helpon puhdistuksen ansiosta. Tuote joutuu kosketuksiin vain peristalttisten letkujen ja annosteluneulojen kanssa.

Pöytämallinen peristalttinen pumppu on tarkka ja huippulaadukas ratkaisu pullojen, letkujen ja ampullien täyttöön.

Steriiliin ympäristöön tarkoitettu malli on nykyisten hyvien tuotantotapojen (cGMP) ja Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n säännösten mukainen ja noudattaa lääketeollisuuden erityisvaatimuksia.

SX-50:n tehokkaalla servomoottorilla voi käyttää jopa kolmea pumppupäätä sarjassa. Pumppupään runko on tehty yhdestä kappaleesta aseptiikan parantamiseksi.

Pumppu on suunniteltu toimimaan itsenäisesti tai integroituna teollisessa tuotannossa käytettävään täyttökoneeseen.

Ota yhteyttä lisätietoja varten:

Ismo Teerioja
Ismo Teerioja
Ratkaisumyyntipäällikkö

Peristalttinen pumpunpää pumppaa tuotetta tasaisesti ja jatkuvasti. Se soveltuu erinomaisesti emulsioiden, rokotteiden, soluliuoksen ja muiden (ei viskoosisten) nesteiden annosteluun.

Laitteessa käytetään vain markkinoiden parhaita vakiokomponentteja. Laitteen huoltaminen on helppoa, sillä sen osat, kuten servomoottori, pyörästö, kosketusnäyttö ja PLC-ohjain, ovat helposti saatavilla ja vaihdettavissa kaikilla maantieteellisillä alueilla.

Kertakäyttöiset platinasilikoniset letkut valmistetaan aseptisessa ympäristössä. Ne on helppo vaihtaa ja steriloida autoklaavilla tai gammasäteilyllä.

  • Kaikki tuotantoparametrit voi tallentaa PLC-ohjaimeen. Parametrit:
  • Annosteluvolyymi.
  • Täyttöprosessin kinematiikka, erillinen servomoottorin kiihdytyksen ja hidastuksen ohjaus
  • Annostelujen välinen aika.
  • Kalibrointiparametrit.
  • Tihkumisenestotoiminto.
  • Täyttökapasiteetti.
  • Tuotantoparametreja säädetään automaattisesti reseptin mukaan. Koneeseen voi tallentaa jopa 200 reseptiä.